Overdekt speelparadijs De Ballon – Echt

Schermafbeelding-2015-03-10-om-19.59.54

In het “uitzonderlijke” geval dat het regent in Nederland, kan hier door de kleinere gasten van de Camping naar hartelust gespeeld worden. Zalig voor de kinderen, maar natuurlijk ook zeer prettig voor de ouders, die hun kroost laten vergeten dat het niet altijd mooi weer is in Limburg. Met de auto bent u in nog geen 10 minuten rijden gearriveerd, dus een lange rit is ook niet nodig.

ALGEMENE INFORMATIE

Overdekte-speeltuin-de-Ballon

In overdekt speelparadijs “de Ballon” krijgen de kinderen alle ruimte om zich uit te leven, te spelen en vooral ruim baan om hun fantasie de vrije loop te laten. Aan alles is gedacht. Op maar liefst drie niveaus kunnen de kinderen tot en met twaalf jaar ongeremd hun eindeloze creativiteit kwijt in een circuit van niet minder dan 250 meter avontuurlijke tunnels, uitdagende bruggen, stoere klauternetten, glijbanen, klimwanden en ga zo maar door!

Veiligheid vóór alles 
Alle toestellen in “de Ballon” zijn gemaakt van kunststof en natuurlijk voldoen deze aan de strengste normen volgens veiligheidskeurmerk voor speeltoestellen. De keuze voor kunststof is mede gedaan uit hygiënisch oogpunt. En die verzorging van alle toestellen krijgt vanzelfsprekend alle aandacht!

Naast een comfortabele vloerverwarming, is “de Ballon” uitgerust met een krachtig luchtbehandelingssyteem waardoor een prima en gezond speelklimaat gecreëerd wordt.
Speciaal voor de peuters 

Speeltuin-van-binnen-300x225Voor de peuters is een speciaal gedeelte van maar liefst achtentwintig vierkante meter afgeschermd. Hier kunnen de kleintjes tussen twee en vijf jaar naar hartelust spelen in een ballenbak, op een glijbaantje, aan de kralentafel en nog véél meer. Hun fantasie wordt én door de spelmogelijkheden én door de vrolijke kleurtjes op een geweldige manier geprikkeld. 

Buffet-in-de-Ballon-300x225Het kleurige geheel van het knusse overdekte speelparadijs doet gezellig aan. Oergezellig, supercompleet en toch mooi overzichtelijk. Dat overzicht hebben de papa’s, mama’s of begeleiders overigens perfect vanuit hun eigen hoekje. Daar kunnen ze lekker lezen, een partijtje schaak spelen, iets drinken of een klein hapje eten. Alles met de kinderen prima in zicht!

Eigen meegebracht drinken en eten is niet toegestaan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 – 19.00
Donderdag 10.00 – 19.00
Vrijdag 10.00 – 19.00
Zaterdag 10.00 – 19.00
Zondag 10.00 -19.00
Vakantie opening ? Alle dagen

Informatie / prijslijst De Ballon ( 2014 )

Entree prijs:   € 4,00 per kind

Volwassenen: gratis

Kinderfeestjes, schoolreisjes, communiefeestjes, familiefeesten, bedrijfsfeesten met kinderen (informeer naar de mogelijkheden)

Smulbox:

(Friet met mayonaise, frikandel of kroket, frisdrank Si-si no bubbles    € 5,50

Leuk verjaardags presentje: KADOBON “De Ballon”                             € 4,00

Kinderfeestje De Ballon:                                                                    € 9,50 per kind-

Inclusief:

  • Gereserveerde verjaardagstafel.
  • Fijn spelen in onze gezellige speeltuin
  • Friet met Mayonaise
  • Snack naar keuze
  • onbeperkt ranja
  • Snoepzakje
  • Kado voor de jarige

Volwassenen: Gratis losse entree

Schoolreisjes De Ballon: — € 5,00 per kind Incl. frites met limonade

Bandertlaan 13, 6101 LZ Echt telefoon 0475 410845

(Tussentijdse prijswijzigingen of afwijkingen in het aanbod voorbehouden.)

Meer informatie vindt u op:http://www.de-ballon.nl/index.htm